Το ψάρεμα είναι πάθος!

Αυτό το πάθος μας ώθησε να ανοίξουμε αυτό το κατάστημα ειδών αλιείας το 2008 και σήμερα πλέον με τη δική σας υποστήριξη αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια καταστήματα ειδών αλιείας στο χώρο με εξειδίκευση σε κάθε τεχνική που εμπλέκονται τεχνητά και όχι μόνο, ενώ πολλά από τα προϊόντα μας τα διαθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα.
Το Fishing Mania δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του ψαρέματος, προχωρημένους και μη, με πρωταρχικό σκοπό την σωστή εξυπηρέτησή τους, τόσο σε τεχνικά όσο και σε υλικά θέματα. Κοντά μας ο κάθε ψαράς θα έχει την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις και να αποκομίσει γνώσεις για τεχνικές όπως Spinning, Shore Jigging, Egging, Rock Fishing, Surf Casting, Εγγλέζικο, Jigging, Μολύβι Φύλακα, Συρτή κ.α.
Στον άριστα διαμορφωμένο χώρο μας, ο Γιώργος Φαντάρος και το εξειδικευμένο προσωπικό του είναι στη διάθεσή σας, να σας γνωρίσουν από κοντά και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τα μοναδικά προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.